Fort Oriental 1110

4463 AP Goes
Verhuurd
wonen
0 m2 perceel
slaapkamers
energielabel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goed bereikbare nieuwbouw opslagruimte of garagebox in Goes? Nou, laten we je voorstellen aan Fort Oriental op de Goese Ketelhaven!
Nu de winter weer voor de deur staat ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van een camper/caravan of boot of gewoon als extra opslagruimte.

Gelegen binnen handbereik van de Goese Diep, Goese Meer, Goese Polder, Goes-Oost, Noordhoek en Mannee, is Fort Oriental de place to be voor lokale inwoners en ondernemers.

De garagebox is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de garagebox over een elektrische overheaddeur en is er een eigen stroomvoorziening aanwezig van 3×25 ampère. De garagebox heeft een afmeting van 7 meter diep en 2,85 meter breed, wat resulteert in een totaaloppervlakte van ca. 20 vierkante meter.

En laten we niet vergeten dat je ook gebruik kunt maken van gedeelde voorzieningen zoals een toilet, een handige wasbak met kraan en een opslagruimte met schoonmaakmiddelen.

Kortom, Fort Oriental is de plek waar toegankelijkheid en comfort samenkomen, de garagebox is per direct beschikbaar om aan jouw opslagbehoeften te vervullen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
  • Status Verhuurd
  • Aanvaarding In overleg
Energie
Bouw
  • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
  • Type buitenruimte(s) Geen tuin
Oppervlakte en inhoud
Indeling

Locatie en streetview