Groen Schuurtje 1

4475 AV Wilhelminadorp
Verhuurd
20m2 oppervlakte
Bedrijfsruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Luxe salon of praktijkruimte te huur in Wilhelminadorp!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw salon of praktijkruimte? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Voor onze opdrachtgever mogen wij deze prachtige bedrijfsruimte van ca. 20 m2 aanbieden. Met zijn moderne uitstraling en uitstekende bereikbaarheid is dit een kans die je niet wilt missen!

De ruimte is met veel zorg en aandacht gebouwd in 2016 en biedt een handige indeling die perfect is voor gebruik als salon of praktijkruimte. Of je nu een kapper, schoonheidsspecialist, masseur of therapeut bent, hier vind je de ideale omgeving voor jouw professionele activiteiten. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, en de verzorgde achtertuin met een gezellige tuintafel biedt een perfecte plek om even bij te komen tijdens je pauzes. Bovendien is er een pantry aanwezig in de ruimte, en bevindt zich een gedeeld toilet in de hal.

Naast de functionele aspecten is er ook gedacht aan de uitstraling van de ruimte. De balie is bespreekbaar voor overname en kan zelfs gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, waardoor je gelijk een professionele indruk maakt op jouw klanten.

De ruimte is per direct beschikbaar en de huurtermijn is in overleg. De huurprijs is exclusief een voorschot van €75,- per maand aan servicekosten en g/w/e.

Interesse? Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken. Deze unieke ruimte zal snel verhuurd zijn, dus wacht niet te lang!

Kenmerken

Algemeen
  • Status Verhuurd
  • Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouw
  • Oppervlakte 20 m2
Buitenruimte
  • Ligging In woonwijk

Locatie en streetview