Paardenmarkt 11

4401 EE Yerseke
€ 995 per maand
125m2 oppervlakte
Winkelruimte hoofdbestemming

Omschrijving

In de kern van het gezellige vissersdorp Yerseke, gelegen aan Nationaal Park de Oosterschelde, bevindt zich deze mooie winkelruimte. De ruimte is op dit moment volledig ingericht als kledingwinkel en als zodoende direct te betrekken. De flexibele huurperiode van ca. zes tot twaalf maanden maakt dat de ruimte zich bijvoorbeeld prima leent voor het openen van een pop-up winkel gedurende het toeristenseizoen.

Indeling:
De winkel is te betreden via de grote schuifpui aan de voorkant, welke kan worden afgesloten met een elektrisch bedienbaar rolluik.
De winkelruimte is volledig ingericht met kledingrekken en legborden. Ook zijn er twee pasruimtes aanwezig.
Achterin de winkel is een toegang tot de opslagruimte en hier is ook een toilet aanwezig. Er is een personeelsingang aan de achterzijde.

In de levendige dorpskern vind je o.a. een ambachtelijke bakker en slager, een bloemenzaak en diverse andere winkels. Het onder toeristen populaire Oosterschelde Museum ligt om de hoek en rondom het Kerkplein en de Paardenmarkt wordt er elke vrijdag een weekmarkt gehouden. In Yerseke is het gratis parkeren.

De locatie is goed, je bent binnen een paar autominuten op de A58 en er is een busverbinding naar Goes en naar het NS-station Kruiningen-Yerseke.

Kenmerken:
– VVO winkelruimte 125 m²
– Goede ligging in het hart van Yerseke
– Flexibele huurperiode mogelijk in overleg
– Aanpassingen aan de inrichting bespreekbaar
– Huurprijs € 995,- per maand

Kenmerken

Algemeen
  • Vraagprijs € 995 per maand
  • Status Beschikbaar
  • Hoofdbestemming Winkelruimte
  • Energieklasse E
Bouw
  • Bouwperiode(s) Vanaf 1931 tm 1944
  • Oppervlakte 125m2
Buitenruimte
  • Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie en streetview