Park Veldzigt 2

4336 DX Middelburg
Verhuurd
45m2 oppervlakte
Kantoorruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Op zoek naar een professionele kantoorruimte op een top locatie in Middelburg? Zoek niet verder! Voor onze opdrachtgever mogen wij drie mooie kantoorruimtes van ca. 12m² en 21 m² aanbieden in het opvallende kantoorgebouw gelegen aan Park Veldzigt 2. Deze moderne en goed onderhouden kantoorruimtes uit 2004 bieden jou de perfecte omgeving om jouw bedrijf te laten groeien en te bloeien. Lees verder om te ontdekken waarom deze locatie jouw ideale zakelijke thuisbasis kan worden.

Ruimte 1 (21 m²): beschikbaar voor een huurprijs van € 435,- per maand
Ruimte 2 (12 m²): beschikbaar voor een huurprijs van € 290,- per maand
Ruimte 3 (12 m²): beschikbaar voor een huurprijs van € 290,- per maand

De ruimte bevindt zich in een kantoorpand bestaande uit in totaal 4 bouwlagen; de beschikbare kantoren bevinden zich op de tweede verdieping.
Het kantoorpand gelegen op een absolute zichtlocatie net voor de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbindt met Middelburg-Zuid. Een levendige plek op ongeveer 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Dit is een absolute A-locatie!

Wanneer je het gebouw betreedt via de hoofdingang op de begane grond komt je uit in de centrale hal. Vanuit de centrale hal is de 2e verdieping toegankelijk middels een vaste trap of de lift.
In het souterrain bevindt zich een gezamenlijke kantine met keuken.

Alle kantoorruimten zijn voorzien zijn van zonwering en in overleg met ingebouwde netwerkpoorten in de muur om een internetverbinding te kunnen realiseren.

Parkeren op eigen terrein behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen
  • Status Verhuurd
  • Hoofdbestemming Kantoorruimte
  • Energieklasse E
Bouw
  • Oppervlakte 45m2
Buitenruimte
  • Ligging Kantorenpark
  • Ligging kenmerken Aan vaarwater, Stationslocatie

Locatie en streetview