Park Veldzigt 2

4336 DX Middelburg
Verhuurd
50m2 oppervlakte
Kantoorruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Alle ruimtes zijn op dit moment verhuurd. Zou je graag een ruimte huren op deze mooie locatie? Laat dan jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een ruimte vrijkomt.

Op zoek naar een professionele kantoorruimte op een toplocatie in Middelburg? Zoek niet verder! Voor onze opdrachtgever mogen wij drie mooie kantoorruimtes vanaf 8m² aanbieden in het opvallende kantoorgebouw gelegen aan Park Veldzigt 2. Deze moderne en goed onderhouden kantoorruimtes uit 2004 bieden jou de perfecte omgeving om jouw bedrijf te laten groeien en te bloeien. Lees verder om te ontdekken waarom deze locatie jouw ideale zakelijke thuisbasis kan worden.

De ruimte bevindt zich in een kantoorpand bestaande uit in totaal 4 bouwlagen; de beschikbare kantoren bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.
Het kantoorpand gelegen op een absolute zichtlocatie net voor de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbindt met Middelburg-Zuid. Een levendige plek op ongeveer 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Dit is een absolute A-locatie!

Wanneer je het gebouw betreedt via de hoofdingang op de begane grond komt je uit in de centrale hal. Vanuit de centrale hal is de 2e verdieping toegankelijk middels een vaste trap of de lift.
In het souterrain bevindt zich een gezamenlijke kantine met keuken.

Alle kantoorruimten zijn voorzien van zonwering en ingebouwde netwerkpoorten in de muur om een internetverbinding te kunnen realiseren.
Hiermee kun je zonder gedoe je internetverbinding opzetten en direct ongestoord aan de slag.

Parkeren op eigen terrein behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen
  • Status Verhuurd
  • Hoofdbestemming Kantoorruimte
  • Energieklasse E
Bouw
  • Bouwjaar 2004
  • Oppervlakte 50 m2
Buitenruimte
  • Ligging Kantorenpark
  • Ligging kenmerken Aan vaarwater, Stationslocatie

Locatie en streetview